Apple planerar att ge Macarna "Pro Mode"

Från sajten:
Apple planerar att ge Macarna "Pro Mode" | Teknikveckan


image

Apple kan komma att låta sina användare få möjligheten att slå på ett Pro Mode i kommande uppdateringar av macOS Catalina. Det är 9to5mac som kommit över lite information i koden för den kommande uppdateringen av operativsystemet.

Pro Mode ska låta datorns fläktar gå bananas och åsidosätta de energisparåtgärder som macOS annars har. Det här påverkar givetvis batteritiden på datorn. När Pro Mode kickar igång så dyker en notis upp som berättar att appar blir snabbare men batteritid och fläktljud kan öka

Appar kan köra snabbare, men batteritiden kan minska och fläktljudet kan öka

Pro Mode

Uppdateringen förväntas komma i macOS Catalina 10.15.3 och precis som med stör ej läget på macOS så håller Pro Mode bara i sig till nästa dag då inställningar återgår till normalläge. Uppdateringar väntas komma till den nya MacBook Pro 16″ och Apples Mac Pro.

För tung filhantering kan det här nya läget vara ett välkommet tillskott i Apples operativsystem men för den mer normala användaren så slås vi av tanken om när vi kommer att få se ett energispararläge som istället hjälper oss bevara batteriets längd ute i fält.

Via:9to5mac
Källa: MacRumors

1 gillning

Det vore ju förträffligt med både turbo och snålinställning. Idag får man ju dra ned ljusstyrkan som enda sättet att sträcka ut batteritiden och det är ju lite skumt…

Kom igeen, ge oss knappen!!
turbo_button

4 gillningar