Apple låter dig nu hitta fler produkter i Hitta-appen

Från sajten:
image

Apple öppnar nu upp för tredjepart att använda sig av Hitta-appen så att vi kan hitta fler prylar.

Tjänsten Find My eller Hitta som den heter här i Sverige är appen som låter oss se var våra Apple-produkter befinner sig. Allt från mobiltelefonen, dator och hörlurar men också våra vänner eller familjemedlemmar kan spåras. Nu öppnar Apple upp tjänsten för tredjepartstillverkare och först ut att ansluta sig är Belkin med hörlurar, Chipolo med spårningsbrickor och VanMoof med sina cyklar.

Find My Network Accessory Programmet är en del av Made for iPhone där märkningar av produkter ska ge användaren trygghet i att Apple godkänt produkten och nu blir även Works with Apple Find My ännu en kvalitetsstämpel för att produkten har godkänts av Apple.

Apple kan nu förse andra tillverkare med deras Ultra Wideband-teknik genom U1-chippet som ger oss en precis spårning av våra produkter. Med chippet och märkningen på kartongen så kan vi lägga till produkten i fliken Items i Hitta-appen och letandet efter våra kära prylar ska gå smärtfritt.

Denna funktion har det ryktats mycket kring och de flesta har sett det som ett tecken på att Apples spårningsbricka AirTags är på ingång. Förhoppningsvis utesluter inte det ena det andra.

Via: Apple.

1 gillning

Det bidde inga AirTags, det bidde Chipolo ONE Spot.

Nu får du köpa en ny cykel!:+1:t3:

1 gillning