Anpassningsbar touchkontroll från Sonoff med möjligheter

Från sajten:
image

Sonoff har lanserat en touchkontroll för väggmontering som bjuder på en mängd möjligheter. Olika versioner med såväl en som två och tre touchknappar finns.

Sonoff har nu börjat sälja sin senaste touchkontroll för väggmontering och som passar europeiska standardmått (86 mm). Sonoff TX Ultimate Smart Touch Wall Switch erbjuder större ytor för touchstyrning och har även en inbyggd RGB LED-belysning för den som vill ha det lite mysigare kring kontakterna på väggen. Via den inbyggda LED-belysningen kan den även användas som nattbelysning vilket kan passa bra i de yngres rum.

Sonoff TX Ultimate Smart Touch Wall Switch är kompatibel med Google Home och Amazon Alexa. Det är möjligt att styra med olika gester vilket möjliggör för en mängd olika sätt att kontrollera sitt smarta hem. Den inbyggda timerfunktionen kan se till att din belysning tänds på bestämda tider. Sonoff har också integrerat en liten högtalare och en motor som kan ge feedback vid tryckning på enheten vilket bekräftar utfört kommando.

Det är också möjligt att byta ut fronterna på enheten så att de blir både lite futuristiska eller lekfulla.

Rekommenderat pris är 24,90 amerikanska dollar för version med en knapp, 27,90 dollar för två knappar och 29,90 för tre knappar. Mer information om produkten finns att läsa på länken nedan.

Källa: Sonoff

Galleri