Annons: Mellandagsrean är här - håll er hemma!

Från sajten:
image

2020 har inte blivit något vanligt år och årets mellandagsrea blir också annorlunda – så pass att vi uppmanar alla läsare att försöka hålla sig hemma.

Först och främst ett stort tack till alla läsare för feedback kring årets mellandagsrea som onekligen blir annorlunda. Alla tar i år ett tungt ansvar och många av oss tvingas sitta separerade från sina nära och kära i jul.

För dem som sitter isolerade och vill passa på att göra tillvaron åtminstone lite roligare har vi tagit fram erbjudande på allt från brädspel och hemelektronik till köksredskap för att förhoppningsvis kunna bidra till att höja stämningen där hemma.

– Ta mig till Webhallens digitala mellandagsrea!

Tips för en säker mellandagsrea
Även om våra fysiska butiker håller öppet, med skärpta restriktioner, rekommenderar vi alla som kan att stanna hemma och sondera våra erbjudande i lugn och ro online. Här är några ytterligare tips för hur vi kan köra årets mellandagsrea extra säker (oavsett butik).

1. Beställ varor online från webbutiker istället för att besöka fysiska butiker
2. Boka hemleverans (Webhallen erbjuder flera olika alternativ för hemleverans)
3. Har du beställt paket till ombud försök att hämta ut paketet på tider med mindre köer

Vi implementerade redan i höstas skärpta riktlinjer och restriktioner för att hålla både våra medarbetare och er kunder säkra under pandemin. Här kan ni läsa mer om hur vilka åtgärder vi tagit hittills och notera att dessa uppdateras löpande efter nya direktiv från våra myndigheter.

Shoppa säkert och God Fortsättning till er alla!