Android 14 har släppts till Pixel-telefoner

Från sajten:
image

Google har nu släppt Android 14 med fler anpassningsmöjligheter och mer kontroll över din data.

Efter Pixel-eventet så har Google sett till att de nya telefonerna får ny mjukvara med Android 14. Pixel-användare får första tjing på uppdateringen medans andra enheter från bland annat Samsung, Xiaomi, Oppo och Sony får den senare i år. Android 14 fokuserar på anpassning som fler låsskärmsalternativ, generativ AI för bakgrundsbilder, och förbättringar för tillgänglighetsfunktioner. Dessutom ger Google användare mer kontroll över data och säkerhet i Android 14.

Via: Engadget

Uppdaterar just nu min 7 Pro

4 gillningar

Spännande att höra vad du tycker :slightly_smiling_face:

@pao Än så länge efter en halv dags normal användning märker jag absolut ingen skillnad alls, varken utseendemässigt eller funktionsmässigt. :grinning:

Androidtelefoner funkar redan så bra så vi behöver inte en massa stora förbättringar och trådar här men över 500 poster. :stuck_out_tongue:

3 gillningar

Håller med dig om det fullständigt. Sedan Android gjordes om med materialdesign vilken version det nu var så står man inte och hoppar längre inför ny version. Skickar Google ibland med nya funktioner när det kommer säkerhetsuppdatering? Samsung gör ju det ibland, framförallt när tex nya S serien kommer så får ibland äldre lurar de nya funktioner med säkerhetsuppdatering

1 gillning