Android 13 hintar om böjbar Pixel-telefon och Pixel Pro Tablet

Från sajten:
image

I senaste utvecklarversionen av Android 13 har det nu hittats ledtrådar om en böjbar Pixel-telefon och surfplatta.

Det grävs för fullt bland all kod i senaste utvecklarversionen av Android 13 som släpptes under gårdagen. Utöver nya spännande funktioner så har det även hittats ledtrådar om kommande hårdvara. Kodnamnet T6Pro tros vara en kommande premium-surfplatta från Google.

Another animation called "Assistant OOBE – Tablet Works While Charging" pic.twitter.com/r1CUgJ4aXI

— Mishaal Rahman (@MishaalRahman) September 8, 2022

Det kan även vara en smarta hemmet-hubb som helt enkelt går att koppla loss från en laddningsstation. Animationer som hittats bland koden skapar fler frågor än det ger svar. Slutligen har referenser hittats till en ny telefon som spekuleras vara en framtida böjbar Pixel-telefon.

Via: Android Police

Från sajten:


Pixel Tablet kommer med en laddningsstation med inbyggda högtalare som gör den till en smarthubb och fotoram.

Pixel Tablet kommer ha samma Tensor G2-chip på insidan som Pixel 7-telefonerna. Utöver det är vet vi ingenting om skärmstorlek, skärmupplösning eller RAM. Pixel Tablet förväntas släppas någon gång under 2023.

Bild: Google

Men Google delar gärna med sig om designen och säger att den påminner mycket om Pixel 3-telefonerna. Med rundade hörn och en matt glasbaksida som säkrats med nano-keramiskt skydd som Googles Rose Yao gärna jämför med beläggningen på Le Creusets gjutjärnsgrytor.

Bild: Google

Pixel Tablet kommer köra Android med gränssnittet Material You. Den kommer att ha stöd för split screen och penna men det sistnämnda vill de spara på information tills nästa år. Ryktena om att det blir en laddningsstation som gör Pixel Tablet till en smarthubb visade sig även vara sant.

Bild: Google

Google Assistent kommer alltid vara redo att tillkallas och kommer att arbeta i symbios med röstassistenten på din Pixel-telefon. Laddningsstationen kommer även ha inbyggda högtalare som gör att hela paketet blir som en Nest-högtalare.

Bild: Google

När Pixel Tablet sätts på laddaren aktiveras även fler funktioner som exempelvis att använda skärmen som digital fotoram. Vi ser fram emot att se vilka andra funktioner som väntar när Google avtäcker Pixel Tablet på riktigt nästa år.

Via: Engadget