Andra generationens Galaxy Z Fold 2 är snart här

Från sajten:
image

Nya generationen av Fold blir en vidareutveckling av den första (där av namnet) – den kommer med uppdaterad hårdvara, större skärm och bättre användarupplevelse.

Galaxy Z Fold 2 blir utrustad med en större frontskärm, skärmen på framsidan är 6,2 tum och den inre utvikbara skärmen blir 7,6 tum när den är fullt utvikt. De har lyssnar på feedbacken från användarna av den första och förbättrat användarupplevelsen ordentligt enligt dem själva. Huvudskärmen som vi möts av på telefonens insida bjuder på 120Hz och i övrigt bjuder telefonen på dubbla ljudelement och ett förbättrat stereoljud, 5G, batteri på 4500 mAH, snabbladdning och är utröstad med Samsung Dex som enkelt och trådlöst kan ansluta telefonen till en extern skärm för att få känslan av en vanlig dator.

Gångjärnet som de kallar Hideaway Hinge har en sweeper-away-teknik som håller smuts och damm borta – samtidigt kan vi välja att få gångjärnet i olika färger för att göra telefonen mer personlig. Där kan vi välja färgerna Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red och Metallic Blue. Gångjärnet gör det möjligt att hålla telefonen i vilken vinkel vi vill och samtidigt ställa ner den likt en laptop.

Fotografering och filmning tar också tillvara på telefonens båda skärmar. Om vi filmar och fotar med den inre skärmen mot oss så ser vi de senast tagna bilderna på den nedre halvan medans övre agerar kamera-app. Fotar eller filmar vi någon annan så kan även den se sig själv på den yttre skärmen. Telefonen kommer med samma kameraegenskaper som dagens flaggskepsmodeller från Samsung.

Multitaskig blir också förbättrat med möjligheter att ha flera fönster uppe från samma app och vi kan enkelt dra filer mellan de öppna fönstren. Flera av de vanligaste apparna som Gmail, Youtube, Spotify och Office-apparna kommer speciellt anpassade för skärmens format och funktioner. Samtidigt kan vi enkelt välja och ändra gränssnittet på telefonen mellan klassisk smartphone till anpassat gränssnitt för den stora skärmen.

Galaxy Z Fold2 har säljstart den 18 september och kan redan nu förbeställas. Om vi vill kombinera färger själva får vi beställa via Samsungs hemsida men kommer annars i färgerna Mystic Black och Mystic Bronz. Prislappen landar på 22 690 kronor.

Via: Samsung Pressmeddelande.

1 gillning

Då får vi snart se en ny Escobar-telefon igen!

4 gillningar

Imponerande helt klart och vilken bredd Samsung visar upp även i år. Allt från A31 till Z Fold 2. Saknas s-pen men annars ett stort steg framåt från Fold 1. Gillar mycket att Samsung fördjupar samarbete med Google/ Microsoft och Spotify. Thom Browne Edition är ju extra dyr men riktigt snygg :slightly_smiling_face:

Heja MKBHD :slightly_smiling_face:

2 gillningar

Tack för info om detta monster. Dock har den inte samma kanera uppsättning som Note 20 Ultra eller S20 Ultra

En Lite är tydligen på gång :slightly_smiling_face:
Under 10 K kanske

Där ser man :slightly_smiling_face:
Screenshot_20200919-194834_Chrome

Rykten om Fold 3 och s pen fortsätter :slightly_smiling_face:

Samsung is really thinking of adding an S Pen to the Galaxy Z Fold series - SamMobile

1 gillning

Samsung unveils W21 5G - a more premium Galaxy Z Fold2

Intressant video :slightly_smiling_face:

Håller med, intressant.

Men samtidigt slår det mig att alla som finns i filmen är totalt tech-skadade. Så vad är de?

De får telefoner skickade till sig under hela året för att göra youtubeklipp, det är inte så att de går ut och köper en telefon som ska räcka 12 eller 24 månader, det som de flesta “vanliga” gör.

De badar i mobiltelefoner och därför gör jag så att jag tar ganska lätt på deras åsikter, de jagar nästa balla grej, jag jagar något som håller i 24 månader. Så Folden för mig är inget val, jag ser inte att den kommer hålla i 24 månader.

Håller med dig om det. Detta visar egentligen inget men ändå intressant att så många tycker Fold 2 är såpass bra så de använder den