Amazon lanserar konceptet "Build it"

Från sajten:
image

Amazon har precis lanserat ett nytt koncept under namnet “Build it”. Det kan liknas vid en slags crowdfunding där det vinnande förslag kommer att tillverkas.

Riktat mot konsumenter och med lite annorlunda produkter än vad vi är vana vid att se Amazon producera. Amazon Build it låter kreativiteten flöda och produkten som väljs fram kommer att tillverkas om den når sitt uppsatta mål. Ja, du betalar i förskott och upplägget påminner om det som vi ser hos bland annat Kickstarter och Indiegogo. Dock handlar det mer om att pejla läget på marknaden om vad den vill ha istället för att äska pengar för tillverkning, något som inte direkt behövs med tanke på det kapital Amazon besitter idag. Varje förhandsorder är tillgänglig under 30 dagar innan beslut tas om produkten ska tillverkas eller inte.

Som kund kan du välja att annullera din order om du kommer på att du egentligen inte behöver produkten. Pengar tillbaka och lugn i själen.

Alla produkterna har integration mot Alexa så de kan mycket väl förenkla din vardag i hemmet.

Smart Cuckoo Clock $79,99

Be Alexa att sätta en timer eller annat alarm varpå ett hederligt gammalt gökur påminner dig om när det är dags att ta bort pastan från spisen.

> Länk till Smart Cuckoo Clock

Smart Cuckoo Clock

Smart Nutrition Scale $34,99

Be Alexa att berätta hur mycket socker som finns i blåbären på vågen. För dig som vill ha mer koll på vad du stoppar i dig?

> Länk till Smart Nutrition Scale

Smart Nutrition Scale

Smart Sticky Printer $89,99

Säg till Alexa att printa din egen kom-ihåg lapp så fixar denna lilla skrivare det åt dig. Perfekt för den glömske misstänker vi…

> Länk till Smart Sticky Printer

Smart Sticky Note Printer

I filmklippet nedan förklaras det hela närmare. Är detta något sjukt bra, onödigt eller vad tycker du? Vilken av dessa tre produkter skulle du vilja ha i just ditt hem?

 

Källa: Amazon

Vissa bilder saknas/laddas inte.

Hoppas dom lyckas så kanske man vågar köpa igen utan att bli lurad!