Amazon har tagit fram en smart tvålpump

Från sajten:
image

Att vi ska tvätta händerna noggrant är det väl ingen som undgått sedan pandemin bröt ut. Nu vill Amazon se till att detta görs ordentligt med en tvålpump.

Amazon Smart Soap Dispenser är namnet på en ny smart tvålpump från företaget. Tvålpumpen doserar ut flytande tvål i din hand när du håller handen vid denna. Ju längre ifrån pipen du håller desto mer tvål pumpas ut. Upptill finns 10 st led-lampor som räknar ner sekunderna tills att du tvättat händerna i 20 sekunder, ungefär lika smart som motsvarande funktion på en Apple Watch.

Amazon Smart Soap Dispenser

Tvålpumpen i sig är dock inte helt smart men den kan länkas till din röstassistent och en rutin från Alexa varpå din favoritsång kan spelas upp under tiden du tvättar händerna. Eller berätta ett skämt för dig under tiden du tvagar dig. Så, för att summera det hela så finns det ingen inbyggd mikrofon eller högtalare utan enheten får länkas till ditt konto via Wi-Fi. Tvålpumpen laddas via mikro-USB och en laddning ska enligt Amazon räcka i upp till 3 månader.

Amazon Smart Soap Dispenser

Trevlig produkt men priset på $54.99 lär nog avskräcka de flesta då du kan köpa en liknande “osmart” tvålpump för betydligt billigare peng.

Amazon Smart Soap Dispenser

Blev du plötsligt jättesugen och har lite extra pengar över från lönen kan du se mer om produkten här, dock osäkert om den går att skeppa till Sverige.

Källa: Engadget

Äntligen!

1 gillning

Eller?🥸

1 gillning

Det var då själve faen att den inte har USB-C :sweat_smile:

Går inte in i HomeKit heller. :neutral_face:

Ibland kommer ju tanken upp att behöver vi verkligen sätta elektronik i allt. :man_shrugging:

1 gillning

Ännu en totalt onödig produkt.

Väntar fortfarande på den smarta toalettborsten.

Som ropar om någon glömmer att använda den :joy:

1 gillning

Någon gång för länge sedan såg jag en apparat eller prototyp där man satte in händerna efter toabesöket och fick så att säga bedömt om man tvättat händerna på rätt sätt. Huvudmålgrupp var livsmedelsindustrin.

Den skulle scanna av smuts/bakterier/virus. Det var en bra pryl tyckte jag då. Vet inte om den finns idag? Klart bättre än denna pryl.

Använder Yes diskmedel för händerna, funkar ypperligt…

1 gillning

Nr3: Diskmedel – 7 saker du aldrig ska ha det till | Leva & bo

Jag trodde den gled in. :joy::joy:

:scream::scream::scream:

Stöder den Ekströms Vaniljsås?

1 gillning

När man närmar sig med munnen tänds 10 lysdioder och vaniljsåsen forsar ut. :joy:

1 gillning

Nu väntar vi bara på den smarta toarullen som aldrig har slut på papper… :wink: