Amazon fyller på det svenska innehållet på Prime Video i höst

Från sajten:
image

I höst så forsätter Amazon sin satsning på svenska underhållningsprogram på Prime Video och bland nyheterna inför hösten så kommer bland annat familjen Parnevik göra come back.

Om du gillar realityserier så har du att göra i höst om du rattar in på Prime Video och bland nyheterna så kommer Parneviks tillbaka i den nya serien “Parneviks All In!”. I serien kommer vi få följa Mia och Jesper Parnevik där de bockar av sin bucket list och gör saker de alltid drömt om att göra. Det kommer även vara inslag där vi får följa hela familjen i deras upptåg och en hel del svenska kändisar så som Peter Forsberg och Benjamin Ingrosso. Danny Saucedo ska återigen pranka kompisar och folk på stan i “Ägd av Danny” och vilka vänner han kommer lura berättar de inte riktigt än.

Det riktigt roliga programmet “LOL: Skrattar bäst som skrattar sist” är tillbaka med en ny säsong och programmet som leds av Eva Röse kommer bjuda in nya komiker till ett hus där målet är att inte skratta – för då åker du ut ur tävlingen. Om du går igång på Bingo Rimér och Julia Franzén så kommer det även en realityserie där vi får följa med i deras liv i USA och Spanien i den kommande serien “Bingo & Julia”. Prime Video avslöjar även att de kommer presentera fler svenska produktioner inom kort som kommer komma på plattformen lite längre fram.