Allt samlat med Journey 3-in-1 Wireless Charging Stand

Från sajten:
image

Journey 3-in-1 Wireless Charging Stand är stället som enkelt samlar våra Apple-enheter vid skrivbordet eller sängen.

En kabel att ladda dem alla. Journey 3-in-1 Wireless Charging Stand har endast en kabel och det är det som tilltalar oss. Istället för tre kablar som trasslar ihop sig och behöver redas ut inför varje laddtillfälle så har vi en kabel till en 20W laddare för att ladda både iPhone, Apple Watch och ett par trådlösa hörlurar med Qi-laddning.

Journey 3-in-1 Wireless Charging Stand

Design

Till skillnad från Satechis svarta och silvriga Magnetiska 3-i-1 trådlöst laddningsstativ så kommer det här laddstället i två olika varianter. Ett svart och silvrigt och ett vitt och silvrigt – det är det vita vi har testat. I ett vitt sovrum smälter laddstället in och är mer diskret än en ensam kabel som ligger på sängbordet eller skrivbordet. Även LED-lamporna som lyser upp för att indikera att enheterna laddas är diskreta, även i ett mörkt rum, mycket tacksamt. Stället har en vinklad platta som ens iPhone är tänkt att placeras mot. Plattan är MagSafe-kompatibel, det betyder att det är magneter och Qi-laddning. Det här är inte samma sak som Magsafe. Den stora skillnaden är att laddningen är hälften så stark som MagSafe. Men magneterna är minst lika starka och telefonen sitter ordentligt fast samtidigt som stället är tillräckligt tungt för att inte följa med när vi tar bort telefonen. Vikten kontra magneterna ligger på en bra avvägning allt som allt. Det är möjligt att placera telefonen i horisontellt läge på den MagSafe-kompatibla-plattan även om det inte ser helt naturligt ut och det är förmodligen inte så den är tänkt att användas. Vinkeln på plattan är fast och går inte justera men vinkeln på stället är lagom för att kunna användas samtidigt som vi ligger i sängen eller sitter vid skrivbordet. För ofta behöver vi ladda telefonen samtidigt som vi använder den.

Journey 3-in-1 Wireless Charging Stand

På toppen av laddaren hittar vi en urgröpning för att ladda vår Apple Watch. Det är en inbyggd Apple Watch-laddare vilket är trevligt jämfört med de laddarna där vi behöver använda en separat Apple Watch-laddare. På det här sättet slipper vi ha ytterligare en kabel som ska gömmas någonstans. Bottenplattan av laddaren har även den en urgröpning. Denna något större och med Qi-laddare. Här kan vi ladda vad helst vi vill som har Qi-laddning. Även om det tydligt syns att urgröpningen är formad efter Apples trådlösa laddetui till AirPods.

Journey 3-in-1 Wireless Charging Stand

Funktion

Det följer inte med en 20 Watt-laddare när vi köper den här laddaren, men när vi väl har införskaffat en sådan har vi en laddare som ger ström till vår iPhone 12 eller 13 i 7,5 Watt. Laddaren för iPhone har även överströmsskydd, överspänningsskydd och övertemperaturskydd. Den klarar av att detektera främmande objekt och kan då förhindra att laddaren överladdar enhetens batteri. För alla som har en av de senare Apple Watch med stöd för snabbladdning har den här laddaren stöd för även detta.

Även om plattan nedtill är tänka att ladda AirPods går det att använda den MagSafe-kompatibla plattan för detta också. Det som krävs då är att vi har ett par AirPods med MagSafe-fodral för att etuiet ska fastna mot magneterna.

## RECENSION: JOURNEY 3-IN-1 WIRELESS CHARGING STAND

FÖRDELAR

 • Diskret.
 • Snabbladdning för Apple Watch
 • Gör det den säger att den ska göra

NACKDELAR

 • Det finns inget extra på den.
 • Går inte att vinkla stället.
 • Följer inte med någon laddare

DETALJER

 • Mått – 163,3 mm (H) x 113,1 mm (D) x 85,6 mm (B)
 • MagSafe-kompatibel – Ja
 • Vikt – 325 g
 • Förpackningen innehåller – 3-i-1 trådlös laddningsstation, USB-C laddningskabel, Bruksanvisning (Inkluderar inte väggladdare)
 • Kräver 20W strömadapter
 • Pris: 999kr på lifestylestore

SAMMANFATTNING

En enkel 3-i-1 laddare för iPhone, Apple Watch och AirPods. Den är diskretare än många andra. Den kommer i två färgalternativ, svart och silver eller vit och silver. Den har snabbladdning för Apple Watch. Den kräver en strömadapter på 20W och det följer inte med någon sådan. Priset på 999 kronor blir därför något dyrare i realiteten.

BETYG: 3 / 5

Syns ens klockan när den och telefonen laddas samtidigt?

Gud nej!

Synd, då var det en fail :frowning:

Får du det att fungera med att den visar tiden när du verkligen vill? Jag tycker oftast den visar den när jag inte vill

Det har alltid fungerat perfekt för mig. Har ett simpelt laddställ på nattduksbordet där klockan ligger under natten och det räcker med en knackning på bordet så ser jag tiden på klockan.

1 gillning

Tycker det är riktigt nice! Bästa och snyggaste laddstället jag har! Gillar det bättre än Satechis 3-i-1.

Jag ger det 4/5 lätt!

Väntar på stället som du ger 5/5.

1 gillning

Har inte AW nuförtiden AOD?

Jodå men jag har S4, inte någon senare modell.

1 gillning

Det vill man ju inte ha igång när man sover

Jag har AOD på mobilen igång hela natten och ingen sådan här ful sak på sängbordet :slightly_smiling_face:

Låt mig gissa, du kan somna var som helst också?

Tror du är lite avis på Maaaaag-saaaafe!