Allt om "The White Lotus" på HBO Max

Från sajten:


The White Lotus tog oss till en semesterort på Hawaii där vi får följa både de anställda och gästerna på ett hotell under en vecka och det blev minst sagt en intensiv vecka.

The White Lotus gjorde succé bland tittarna men även på Emmygalan med totalt 20 nomineringar i 13 kategorier och totalt drog de hem 10 vinster. HBO Max har nu meddelat att säsong två kommer gå av stapeln den 31 oktober och denna gång kommer vi resa till Sicilien och precis som i säsong ett får vi följa gästerna och de anställda på ett lyxhotell under en veckas tid. Har du ännu inte sett denna fantastiska serie så går hela säsong ett att se på HBO Max och sen kan du komplettera med att lyssna på hela soundtracket till serien som är smått fantastiskt.

3 gillningar

Från sajten:


Den något udda serien “The White Lotus” som sänds på HBO Max har blivit förnyad med en tredje säsong vilket undertecknad hoppar högt för.

Att följa ett gäng olika gäster och medarbetare på ett riktigt lyxigt hotell kanske inte låter superroligt men när både gästerna och de som jobbar på hotellen är allt annat än normala så blir det faktiskt riktigt underhållande. Säsong två av “The White Lotus” är igång på HBO Max i detta nu och även fast undertecknad inte tycker den håller riktigt lika hög klass som första säsongen så är den fortfarande riktigt bra. Varje ny säsong är på ett nytt hotell någonstans i världen med nya gäster och nya medarbetare.

Serien har även blivit hyllad för sitt genialiska soundtrack, speciellt det i säsong ett som bjöd på ett väldigt unikt sound som passade väldigt bra till galenskapen som pågick på hotellet. Hela första säsongen och säsong två går att se på HBO Max.

Första säsongen var så rysligt bra! Kommer aldrig gå att göra om. Kul att se Alexandra Daddario i lite mer "tung" roll.

1 gillning