Allente lanserar streamingpuck med Google TV

Från sajten:
image

Allente som är resultatet av en sammanslagning mellan Viasat och Canal Digital visar idag upp en egen version av Chromecast som kommer att gå att köpa för strax under 800 kronor.

Allente Streaming Hub är till utseendet lite lik Chromecast med Google TV men med deras egna logga, en större storlek, en annan fjärrkontroll och ett inte så helt snyggt färgval. Dongeln har Chromecast inbyggt så du kan casta saker till din tv och den kan även kommunicera via Bluetooth. Operativsystemet är Google TV och Allentes egna tv-app kommer förinstallerad på enheten.

Lanseringen av Allente Streaming Hub, och det faktum att vi är först ut i EMEA-regionen med en skräddarsydd operatörs-streaming-dongel med Google TV, har möjliggjorts tack vare samarbetet mellan Allente, Google och SEI Robotics. Det ska bli otroligt spännande att ta del av kundernas reaktioner på Allente Streaming Hub, och se hur vi kan ta nästa steg i vår resa mot ett ännu större kundfokus, säger Jon Espen Nergård, teknisk direktör på Allente.

Allente Streaming Hub kommer att kosta 792 kronor och kommer att gå att köpa via deras hemsida eller via kundtjänst och utöver Sverige så släpps den även i Norge, Danmark och lite senare i Finland. Vad som döljer sig på insidan av enheten framgår inte av pressmeddelandet men vi kan hoppas att det är något bättre hårdvara än i Chromecast med Google TV som är lite slö idag.

Via pressmeddelande

Kan man få en med Televerkets logga?

3 gillningar

Season 5 Friends Tv Show GIF by Friends