Ajax presenterade en mängd nyheter

Från sajten:
image

Säkerhetsföretaget Ajax presenterade idag en mängd nyheter kring sina olika larmlösningar. Nya produkter och bättre säkerhet genomsyrade deras “Special Event”.

Idag hölls “Ajax Special Event” och under den timme som eventet varade presenterades nyheter på löpande band. Faktiskt så många att det stundtals var svårt att hänga med i svängarna när olika presentatörer turades om att visa upp nyheterna. Företaget Ajax grundades 2011 i Ukraina och har sedan starten levererat kompetenta och funktionella larmsystem för såväl hem som företag. En av sakerna som sticker ut med deras produkter, förutom den stilrena designen i många fall, är räckvidden på deras produkter. Deras “Ajax Socket” för den engelska marknaden som presenterades idag har en räckvidd på hela 1.100 meter! Svårslaget och imponerande.

Under presentationen visades så många produkter upp att det är svårt att gå in på varje individuellt och specificera allt som visades upp men nedan finner ni skärmdumpar på de huvudsakliga produkterna och lösningarna. Utöver dessa presenterades också en mängd nyheter inom deras nya område “Fibra” som är den kabelanslutna lösningen på deras larm. Nya versioner av deras sensorer för professionella larm visades också upp.

Ajax ReX 2

En extender för signalerna i ditt hemlarm som kan byggas ut till att täcka upp riktigt stora ytor. Ger upp till 38 timmars backup via det inbyggda batteriet.

Ajax vhfBridge

Går ditt internet ner så fixar denna produkt uppkopplingen via radiovågor för ökad säkerhet och stabilitet. Upp till 75 timmars backup räcker nog till för de flesta.

Ajax Socket (type G)

En smart plugg för den brittiska marknaden men fullspäckad med funktionalitet och inte minst en imponerande räckvidd om 1.100 meter.

Ajax Hub Hybrid

En kontrollpanel som fungerar som en hybrid mellan kabelanslutna produkter och trådlösa. Ökar säkerheten och tryggheten i din installation och upp till 3,5 dagars backup från batteriet.

Ajax Fibra

Ett nytt dataöverföringsprotokoll för kabelanslutna produkter i deras professionella utbud. Räckvidd med trådad anslutning är upp till 2.000 meter vilket räcker till för de flesta företag.

Vill du se hela presentationen av Ajax Special Event kan du göra det via klippet nedan.

Källa: Ajax