Ajax höll event och presenterade nyheter

Från sajten:
image

Larmföretaget Ajax har precis hållit ett event där man presenterade en del nyheter. Med dessa utökas det redan breda sortimentet av produkter för hemlarm.

Ajax Systems har med sina intuitiva och stundtals revolutionerande produkter kring hemlarm skaffat sig en trogen skara av användare. Nu har de precis arrangerat sitt andra event, Ajax Special Event, där nya produkter visades upp. Vi fick bland annat se olika sensorer, ny manöverpanel och en uppdaterad version av deras desktop-app.

Ajax DualCurtain Outdoor

Detta är en trådlös rörelsesensor för utomhusbruk som täcker av två stora ytor i motsatt riktning. Med den patenterade teknologin från Ajax täcker den upp hela 30 meter åt vardera riktning vilket är betydligt mer än många andra rörelsedetektorer på marknaden. Husdjurssäker och med en batteritid på upp till 4 år fixar den driften utan att du behöver tänka på det. Arbetstemperatur mellan -25 till 60 °C.

Vill du läsa mer om Ajax DualCurtain Outdoor kan du göra detta här.

Ajax KeyPad Plus

En ny manöverpanel presenterades också som med sin flexibla lösning låter dig använder kod, tagg eller Ajax Pass för att ta dig in i hemmet. Självklart rör det sig om krypterad åtkomst och kontaktlösa vägar att ta sig in om så önskas. Samma teknik som använda av transportsystem i europeiska huvudstäder samt av Nasa. Kombinationen av KeyPad Plus med Ajax Pass eller Tag minimerar också antalet falsklarm som kan triggas av manuella koder. KeyPad Plus har upp till 4,5 års batteritid.

Vill du läsa mer om Ajax KeyPad Plus kan du göra det här.

Ajax MotionCam Outdoor

Deras MotionCam Outdoor är en rörelsesensor med inbyggd kamera som snabbt tar 5 st bilder vid detektering av rörelse. Den tar hänsyn till husdjuren för att minska mängden falsklarm och har upp till 3 års batteritid. IP54 klassning så den tål en del väder och vind. Bilderna som tas är med HDR för bättre bildkvalitet och nattetid aktiveras IR-belysning för skarpare bilder.

Vill du läsa mer om Ajax MotionCam Outdoor kan du göra det här.

 

Ajax PRO Desktop 3.0

Under eventet presenterades också en uppdaterad version av deras administrationsverktyg, Ajax Pro Desktop 3.0 som bland annat bjuder på 2-års loggar av aktiviteter, fotoverifieringar av alarm samt en hel del annat. De stoltserar dessutom med att ha haft 99,99% kontakt med sina servrar under 2020 vilket väl får ses som imponerande.

Ajax Desktop Pro

Vill du läsa mer om Ajax Pro Desktop 3.0 kan du göra det här.

Källa: Pressrelease

Någon som testat ajax hemma?

Japp!

Prima!

Jag tackar er båda!

1 gillning

Jag har kört det i några år nu så bara fråga på om du har några frågor :grinning: