Airversa på gång med Thread-kompatibel smart luftfuktare

Från sajten:
image

Smarta prylar får vi nog aldrig för många och nu ser Airversa till att hjälpa oss på traven. En ny smart luftfuktare med stöd för Thread är på gång.

Företaget Airversa som lanserade den första Thread-kompatibla luftrenaren Puerile är nu på gång med en smart luftfuktare också. Även denna är kompatibel med Thread och ska lanseras under första kvartalet 2023. Airversa Humelle har en design som påminner väldigt mycket om en Harman/Kardon som var ett kärt tillbehör till Mac-användare.

Airversa Humelle

Vattentanken är på 5,5 liter och utmärker sig mot andra HomeKit-kompatibla enheter på marknaden där tanken oftast är betydligt mindre. Framtill finns två knappar för styrning samt LED-dioder för status. I nederkant finns en LED-belysning som består av 36 dioder som kan visa färger individuellt. Inte så mycket för att lysa upp utan mer för att skapa lite mysig stämning. Även belysningen exponeras i HomeKit, dock inte styrningen av flera färger på diod-nivå (som vanligt).

Air Humelle ska även ha en inbyggd temperatursensor utöver sensorn för att mäta luftfuktighet. Då luftfuktaren använder Thread så ska den också vara förberedd för den nya IoT-standarden Matter.

Källa: HomeKit News

1 gillning

:slight_smile:

1 gillning

Det var tider det när man körde HK till sin iMac G3.