Air Up - ett annorlunda sätt att dricka vatten

Från sajten:


Air Up är en vattenflaska som ska smaksätta vanligt vatten genom doft och idag ska vi ta en närmare titt på om detta verkligen fungerar.

Air Up kan vid första anblick se ut som vilken vattenflaska som helst men skillnaden är att med Air Up smaksätter man vattnet med hjälp av doft. Air Up skriver på sin hemsida att luktsinnet står för 80% smakerna vi känner och därför vill de nu att vi ska lukta oss till smakerna på vårt vatten – typ.

Med i vårt lilla recensionskit så fick vi med en drös med olika smaker, förlåt dofter. Air Up kallar dessa smakpoddar och vi fyller flaskan med vanligt vatten eller kolsyrat, fäster sugröret, sätter på munstycket, petar in en podd och sedan är det bara att dricka. Den stora frågan är om vi med hjälp av dofter kan uppleva vattnet som smaksatt?

En Air Up kostar 369 kronor och sedan kostar poddarna mellan 79-99 kronor för tre stycken och en podd räcker till upp till 15 liter vatten.

RECENSION: AIR UP

FÖRDELAR

  • Rätt snygg flaska
  • Kul idé

NACKDELAR

  • Dyrt i längden
  • Godare att smaksätta vattnet med en citron eller annan frukt
  • Känns inte så miljövänligt med poddarna i plast

SAMMANFATTNING

Air Up är ett roligt koncept men att lägga 349 kronor för flaskan och sedan tre poddar för cirka en hundring blir betydligt dyrare än att bara slänga i en citronskiva i ett glas vatten. Vi lyckas känna "smaken" men det avtar direkt när man slutar dricka och man blir nästan lite förvirrad av det. Så vår sammanfattning är att spara dina pengar och köp hem lite citroner eller annan valfri frukt och lägg i ett glas vatten istället.

BETYG: 2 / 5

1 gillning

alltså...förlåt, men:

Jag plockar av dem sen när jag inte står mot solen! Såg ut som en kines utan dem tyvärr!

1 gillning

Iknow.. förlåt :heart:
Blev inte Casey Neistat vibbar :slight_smile:

Ni har väl säkert redan sett denna, men postar den här ändå:

3 gillningar

Miami Vice Deal With It GIF