Adobe MAX är igång och Adobe lanserar äntligen Illustrator till iPad

Från sajten:
image

Idag satte Adobes årliga kreativa konferens igång – Adobe MAX: The Creativity Conferens. Vilket i år är ett gratisevenemang alla som vill kan följa online.

Årets event är verkligen maxat, 56 timmar fri streaming där Adobe presenterar nyheter i sina serier och föreläsningar med riktigt stora namn där de berättar hur Adobe hjälper dem i sin kreativa process. Eller vad sägs om Conan O’Brien, Annie Liebovitz, Wes Anderson, Gwyneth Paltrow, Tyler, the Creator och många många fler.

Adobe öppnade upp eventet idag med att presentera en rad nyheter till abonnemangstjänsten Creative Cloud. De visade upp nya funktioner i Photoshop som nya naturliga filer, stora uppdateringar för Lightroom, Premiere Pro och Illustrator – vilket såklart var väntat. Men det största av allt är att de breddar användningen för mobila enheter och presenterar det smidiga ritprogrammet Adobe Fresco till iPhone och det fullmatade illustration- och grafikprogrammet Adobe Illustrator till iPad!

Du kan registrera dig för att se eventet och läsa om mer nyheter här. Där ser du enkelt körschemat för alla händelser nu 20 till 22 oktober.

 

Illustrator till iPad ska bli galet spännande att testa. Och gör mig än mer sugen på en Apple Pencil.

1 gillning

Verkligen! Jag jobbar i Adobes program dagligen och har en instegsmodell iPad och Apple Pencil. Men inte blivit att jag använder Photoshop på iPaden ändå. Men nu när både Photoshop och Illustrator finns och jag får ny iPad och Apple Pencil 2 inom en snar framtiden så känner jag mig taggad till tänderna för att lära mig detta! Betalar redan för programmen med, så blir att ladda ner direkt när iPad Air anländer! :smiley:

Jag köpte en iPad Pro i somras för att ersätta min privata laptop och Illustrator är ett av dom få hålen som är kvar jämfört med MacOS. Öppnade Illustrator lite snabbt för ett par timmar sen och det ser förvånansvärt likt ut. Som med Photoshop blir ju workflow:t lite annorlunda men det är ju en vanesak.

Jo, men precis. Tror man får lära om sig lite, men jag hoppas det fungerar bra när man vant sig lite!.. :slight_smile:

1 gillning