Abonnera på gräsklippning

Från sajten:
image

Känner du igen dig i att den första gräsklippningen för säsongen är magisk. Att få rulla ut den gamla skramlande gräsklipparen från förrådet, svära några gånger över att den inte startar men sen belöna dig med en iskall öl efter väl utfört arbete.

Men desto längre in på sommaren vi kommer så blir det fler svordomar och suckar över denna uppgift. Du sneglar kanske på robotgräsklippare men känner att det kanske inte riktigt är värt det?

Nu har Husqvarna gjort det lätt för dig. Med Husqvarna Care kan nu abonnera på gräsklippning. För 995 kronor i månaden får du hyra en Husqvarna Automover som passar din trädgård och då ingår installation, väderskyddande hus för gräsklipparen, service, rengöring av gräsklipparen och manuell kantklippning varannan vecka. Där en trädgårdsmästare alltså kommer ut och trimmar av kanterna på din trädgård.

På ett år har du i och för sig betalt av en egen gräsklippare. Men tjänsten får åtminstone undertecknad att bli sugen på att lämna över detta jobb till en professionell.

Tjänsten hittar du på klipptgräs.se.

 

2 gillningar

Känns lite konstigt att betala för hela året när det typ är bara 6 månader om året det behövs.
Så det verkliga priset blir 2000:- i månaden. :wink:

2 gillningar

Skulle vara perfekt att ha på gården. Särskilt om det ingår en fyrhjuldriven robotklippare för det priset. De är inte billiga att köpa.

Något att tänka på, alla förstår inte faran med maskiner… bild Redirecting...

Men det där gäller ju alla gräsklippar-sammanhang.

1 gillning

En varning tack innan man postar en sådan bild. :scream:

Trodde dagens robotklippare hade byggt bort problemet med att igelkottar kan skadas

De dyra har, men inte alla snikmodeller som folk köper på typ rusta.

Där ser man, tråkigt