Aarke lanserar den stilrena vattenkokaren Kettle

Från sajten:
image

Aarke som gör löjligt snygga kolsyremaskiner ger sig in i ett nytt segment och kommer inom kort lansera vattenkokaren Kettle som matchar fin-fint till deras kolsyremaskiner.

Kettle är en elektrisk vattenkokare som är tillverkad av 96 procent rostfritt stål och precis som med deras andra produkter har de siktat på en stilren design som smälter in i de flesta kök. Kettle har inga synliga delningslinjer och den ska vara bra på att hålla vattnet varmt långt efter vattnet har kokats tack vare en dubbelvägg-konstruktion i vattenkokaren. Kettle har fem olika temperaturinställningar där det går att ställa in temperaturer mellan 40- till 100 grader.

På framsidan av Kettle finns en LED-indikator som visar aktuell temperatur både när vattnet värms upp och när det sedan kyls och vill du alltid koka upp vattnet till samma temperatur så kommer Kettle alltid ihåg det senaste valet. Kettle kommer lanseras den 6 september på Aarkes hemsida och prislappen ligger på 2 500 kronor.

Galleri

Vet du om det är steglös temperatur eller är det 90 eller 100 grader på slutet? Kaffe ska möta vatten som är 92 till 96 grader och jag skulle vilja ha en som går att ställa in så det passar de temperaturerna. Skulle acceptera 95 grader. Fördelen med denna är att du kan ställa in den på 100 grader och se på displayen när vattnet är 96 grader.

Vår nuvarande har 70, 80, 90 eller 100 grader.

1 gillning

Osäker faktiskt, får hem en för test imorgon (tror det var imorgon), låt mig återkomma!

1 gillning

Toppen, ser fram mot det. Sedan är den ju lite dyr måste man säga..:grimacing:

De som har induktion använder väl knappast vattenkokare?
Tycker att de flesta snart bör ha induktionshäll hemma i köket?

Snygg var den ju, gillar vår kolsyremaskin, även om jag inte testat den :smiley:

Min spontana tanke också. Jag har dock nån designad kokare hemma, men använder den aldrig. Svårt att se syftet med dem för att vara ärlig. Det är väl mot förmodan ifall man skulle få några sinnesförvirrade gäster som dricker te eller något sådant. Kaffe dricker man ju från bryggaren. Vatten till matlagning kokar man lika snabbt på induktionsspisen. :smiley:

1 gillning

Slippa diska kastrullen =) Eller har du någon kokare som du ställer på plattan? Frugan dricker litervis av te varje dag och hon har alltid kört vattenkokare just för att slippa disken haha.

1 gillning

Jag tänker att om man behöver diska kastrullen behöver man väl diska kokaren? :wink:
Jag dricker ju inte varma drycker, så kan väl vara gäster som vill ha Te, ytterst sällan frun :stuck_out_tongue:

Tidigare använde vi vattenkokare till att fixa vatten till ersättning, välling och desinficera nappar osv, men sen vi bytte köket är vi med i 2000-talet igen med induktion :smiley:

Haha jamen kastrullen ska tas fram, sen ska den "diskas" och torkas och ställa in i skåpet igen. Frugan kan lätt göra 4-5-6 koppar på kvällen och springer och kissar hela natten sen så då är det smidigare iaf för henne med vattenkokaren. Men jag personligen som dricker kaffe och aldrig ser nyttan i övrigt skulle aldrig vara i behov av en heller =)

1 gillning

Man har vattenkokare till instant kaffet, sen gammalt. Lika så har man ju air fryer. :rofl::rofl:

1 gillning

Vi hade en kromad vattenkokare tidigare, ser oftast inte kul ut med alla fingrar och fläckar.

1 gillning

Vill minnas att jag kan ställa det i Xiaomi appen för deras vattenkokare.

Krom är ju så 90-tal!:sunglasses:

1 gillning

1 gillning

Instantkaffe?! Då dricker jag nästan hellre varmt vatten. Det är en nödlösning på hotell och sånt, där ingen kaffebryggare finnes att tillgå.

Press :ok_hand:
Bryggare filtrerar bort mycket av smaken.

1 gillning

Brygg, presso, aeropress, espresso - allt är gott om det görs rätt med kvalitativa maskiner och filter samt rätt bönor och vatten.

Just presso tycker jag att många tar vattnet direkt när det kokar upp och sedan låter det stå och dra för länge. Blir för beskt då.